Reuters
BEZ DOGOVORA

Vranješ se nećka oko Osijeka: 'Možda još nešto zaradim u Australiji, Katru...'

Osjećam se osobno sposoban još barem dvije godine igrati na visokoj razini u inozemstvu, pa ako u tom smislu postignem dogovor, bit će mi to prvi izbor - rekao je Vranješ
Piše: Darko RužićObjavljeno: 08. lipanj 2011. 21:53

Dugo se čekalo na dolazak Jurice Vranješa u Gradski vrt. Jučer je napokon, ali u večernjim satima došao na razgovor s predsjednikom Robertom Špeharom. Međutim, njihov razgovor nije donio očekujući rasplet. Naime, iako je bilo za pretpostaviti kako će Vranješ odlučiti o završetku inozemne karijere i nastavku iste u Gradskom vrtu, uzeo je još jedno vrijeme za razmišljanje. Najbolje ustvari o svemu govore njegove riječi.

- Još postoji mogućnost da nešto zaradim igrajući u inozemstvu. Svaka čast predsjedniku Špeharu i direktoru Gordanu Matkoviću s kojima sam obavio iskren i prijateljski razgovor, ali postoje i neke druge opcije. Imam ponuda iz Koreje, Australije i Katara, pa u ovom trenutku o njima moram ozbiljno razmisliti. Osjećam se osobno sposoban još barem dvije godine igrati na visokoj razini u inozemstvu, pa ako u tom smislu postignem dogovor, bit će mi to prvi izbor - iskreno je kazao Jurica Vranješ.

Linker
24. rujan 2024 21:26