NOVO/STARO IME

Edoardo Reja na korak do Hajduka: 'Odlučit ću u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. veljača 2015. 11:26

Opći dojam glasi: Edoardo Reja će prihvatiti ponudu Hajduka, u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak će reći "da" i onda slijedi svečana prezentacija, možda već u ponedjeljak u najbržem scenariju, bijeli dim iz Poljuda i objavu – "habemus trener"! Imamo trenera!

Nije to ni tako daleko, sutra ili prekosutra, sve ide u tom smjeru i osobe bliske Poljudu sve to već drže kao gotovu stvar, navodno je po srijedi ugovor na dvije i pol godine, za cca 200.000 eura godišnje gaže; pitanje pomoćnika još se ne otvara javno jer je Luigi Febbrari na ugovoru kod Rome, pa Febbrari možda ne stigne odmah u februaru, pardon, veljači.

No, Reja nam je bitan:

- Polako – osmjehnuo se. - Odlučit ću u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak. Tako sam rekao i toga se držim – javio nam se na mobitel.

Osjećaji su dobri?

- Eh, osjećaji... To je u redu. Ali budimo profesionalni. Čujemo se za vikend. Moram se i ja s odgovornima u Hajduku još jednom čuti.

Čuti ili sastati?

- Pa, bit će dovoljno da se čujemo.

Čim ste bili u srijedu na Kantridi i gledali Rijeku i Lokomotivu, protivnike s kojima se Hajduk sastaje u srijedu, pa u subotu, tumačimo kao znak da ste sve bliži.

- U redu, želio sam se informirati. Rekli smo u nedjelju, ponedjeljak, pa onda se držimo dogovora. U postocima? Dok se ne objavi odluka što znače postoci?! Pola-pola – rekao nam je u dobrom duhu, srdačan, ako je i to neki pokazatelj.

U svakom slučaju Hari Vukas će sutra ubilježiti svoj prvenstveni nastup za kormilom Hajduka, upisat će se u popis onih koji su službeno vodili makar jednu prvenstvenu utakmicu. A cijeli Hajduk čeka – Reju. Jučer se trčalo pred rudo i smatralo da će Reja reći – DA.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 15:22