ČEKA SE KOUASSI?

Reja odluku o Hajduku donosi u srijedu, Verona se uključila u utrku za Talijanom

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. veljača 2015. 12:56

Iako je bilo predviđeno za danas, iz talijanskih izvora doznajemo kako će Edoardo Reja svoju konačnu odluku hoće li preuzeti klupu Hajduka donijeti u srijedu.

Navodno je po srijedi ugovor na dvije i pol godine, za cca 200.000 eura godišnje gaže; pitanje pomoćnika još se ne otvara javno jer je Luigi Febbrari na ugovoru kod Rome, pa Febbrari možda ne stigne odmah u veljači.

Glavni razlog Rejine odgode vjerojatno leži i u činjenici da Hajduk trenutačno nema dovoljno novca na računu kojim bi platio Talijana, ali skorašnja prodaja Kouassija u Kinu za 1,7 milijuna eura riješila bi i tu prepreku.

U međuvremenu se na talijanskoj sceni pojavljuje i – Verona, glavinja prema borbi za opstanak, pa se ljulja kormilo Verone za kojim je Andrea Mandorlini. Talijanski mediji jučer nakon nedjeljnog kola Reju dovode u kontekst Verone, prenosi Slobodna Dalmacija. Piše se na taj način da i Verona razmišlja o Reji koji je već u mislima i procjeni situacije "privezan za Hajduk"?!

Menadžer Marko Naletilić poručio nam je da se do srijede popodne, dakle sutra do jadranskog derbija na Kantridi baš ništa neće dogoditi i da je to termin u kojem će se (valjda konačno?!) razlučiti Rejino "da" ili "ne". Bijeli ili pak crni dim nakon cijele potrage za talijanskim trenerom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 17:37