Dorian Horvat / Cropix
OSIJEK ZA ŠPEHARA!

'Dosta mi je Markovićevih obećanja, kandidirat ću se za predsjednika HNS-a!'

'Dosta mi je svega, odavno mi se zgadilo sudjelovanje u svemu što se u posljednje vrijeme događalo i događa. Prihvaćam ideju i ići ću odlučno u novi izazov'
Piše: Darko RužićObjavljeno: 25. veljača 2011. 22:44

Dok se dvojica tuku, treći se smije. Tom se izrekom može protumačiti i najnovija inicijativa potaknuta iz grada na Dravi. Za poziciju predsjednika Hrvatskoga nogometnog saveza natjecat će se i Osječanin Robert Špehar.

- Nisam Markovićev čovjek, još manje Štimčev. Ne osporavam nikoga. Uvažavam i povratak u nogomet na način na koji je to učinio Davor Šuker, ali znam i spreman sam suočiti se s izbornim izazovima i kandidirati se za predsjedničku poziciju. Imao sam, imao je moj klub NK Osijek, obećanje sadašnjeg predsjednika HNS Vlatka Markovića da će nam osigurati novčana sredstva u iznosu 50.000 eura za izgradnju terena s umjetnom travom. Rok za to je istekao, ne nadam se više tome. Međutim, neću javno polemizirati ni sa kim. Dosta mi je svega, odavno mi se zgadilo sudjelovanje u svemu što se u posljednje vrijeme događalo i događa. Prihvaćam ideju i ići ću odlučno u novi izazov, jer doista se smatram i sposobnim i pogodnim za dužnost predsjednika HNS - u dahu je izgovorio Robert Špehar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:54