Sibenik, 170410.Nogometna utakmica 26. kola HNL-a izmedju NK Sibenik i NK Hajduk.Na fotografiji: Danijel Subasic.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
MIŠE IMA PROBLEM

Dok su im suigrači 'ginuli' u Koprivnici, Subašić, Buljat i Anas markirali rehabilitaciju

Prijavljeni su i slijedi ih novčana kazna. Vidjet ćemo još oko suspenzije, zasad su ionako ozlijeđeni - rekao nam je sportski direktor 'bijelih' Ivica Kalinić
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. travanj 2011. 13:30

Danijel Subašić, Jurica Buljat i Anas Sharbini su suspendirani i bit će novčano kažnjeni. Trojac ozlijeđenih igrača Hajduka u subotu nije pristupio obaveznoj zdravstvenoj terapiji i rehabilitaciji.

Dok je momčad bila u Koprivnici oni nisu došli u Poljud do fizioterapeuta Mate Radojkovića i Marka Srzića koji su ih uzalud čekali. Time su se ogriješili o klupsku disciplinu i pravilnik, te ih čeka i novčana kazna koju po prijavi sportskog direktora Ivice Kalinića izriče predsjednik uprave Josip Grbić.

Subašić ima ozlijeđen mišić, istegnuće zadnje lože što vuče od prethodne prvenstvene utakmice protiv Karlovca, Jurica Buljat tjedan duže već vuče ozljedu pete, zapravo petne kosti što je mehanička ozljeda, posljedica udarca, dok Anas Sharbini ima problema s donjim dijelom leđa, jučer popodne je imao zakazan pregled magnetskom rezonancom u Šibeniku, u poliklinici Vita.

No, u subotu su preskočili terapiju i u Hajduku su ih odmah spremni oštro novčano kazniti.

- Prijavljeni su i slijedi ih novčana kazna. Vidjet ćemo još oko suspenzije, zasad su ionako ozlijeđeni - rekao nam je sportski direktor “bijelih” Ivica Kalinić.

U ponedjeljak su, prvog radnog dana nakon Uskrsa, sva trojica bili na terapiji, navodno je Subašić mislio kako sam s ledom može obraditi ozljedu i u subotu prije dva sasvim slobodna uskršnja dana, no ispao je problem... Čeka ih novčana kazna, ogriješili su se o klupski pravilnik. A kakvo je stanje njihovih ozljeda, pitali smo liječnika dr. Juricu Rakića:

- Što se tiče Anasa moramo pričekati nalaz sa šibenskog pregleda magnetskom rezonancom u poliklinici Vita, a glede Subašića i Jurice Buljata vjerujem da će kroz sedam dana biti spremni. Ne vjerujem već za subotnju utakmicu, ali idućeg tjedna mislim da će im ozljede biti sanirane – referirao nam je dr. Rakić.

Trojica se nisu pojavili u subotu, a morali su, to im je bio radni dan i u Poljudu su rekli kako im svojevoljno pridodanu subotu kao “produženi uskršnji praznik” ne namjeravaju tolerirati.

Reda mora biti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 14:26