Damir Krajač / Cropix
ODLAZAK JE BLIZU

Direktor Malage potvrdio: 'Idemo po Sammira samo ako ne dovedemo Granera!

'Istina, Sammir je naša 'B' opcija. On je pravi playmaker, a nerijetko i strijelac. Svjesni smo da, iako dolazi iz Hrvatske, Sammir za nas ne bi bio jeftina opcija'
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 26. listopad 2011. 23:53

Predstavnici Malage žešće su no ikad zagrizli za Sammira. Tako barem tvrdi tamošnji dnevni list Malaga Hoy, koji je mnogo prostora poklonio potencijalnim 'metama' bogatog španjolskog prvoligaša tijekom zimske stanke. Dinamov Brazilac nalazi se na vrlo visokom drugom mjestu, odmah iza veznjaka Real Madrida Estebana Granera. Ali, on bi ipak za čelnike Malage trebao biti 'nemoguća misija'.

Španjolski mediji tvrde kako bi za Granera čelnici Malage trebali izdvojiti 9, a za Sammira čak 16 milijuna eura. Ovakva bi (čak i manja) ponuda apsolutno zadovoljila maksimirske apetite, pa se čini kako bi najskuplji eksponat modre svlačionice konačno mogao preseliti u 'sretnije krajeve'.

- Istina, Sammir je naša 'B' opcija. On je pravi playmaker, brz s dobrom kombinatorikom, a nerijetko i strijelac. Najbolji je pojedinac Dinama kojeg je uveo i u Ligu prvaka. Danas posjeduje i hrvatsku putovnicu, te bi uskoro trebao zaigrati za reprezentaciju Hrvatske. Svjesni smo da, iako dolazi iz Hrvatske, Sammir za nas ne bi bio jeftina opcija - potvrdio je interes za Sammira sportski direktor Malage Antonio Fernandez.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:43