RONALD GORSIC/CROPIX
PROPAO VELIKI POSAO

Dinamo prihvatio ponudu od sedam milijuna eura za jednog od najboljih igrača, on odbio transfer!

U Maksimiru su pristali na razgovor, možda bi sve već bilo riješeno, ali igrač nije baš zagrijan...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. kolovoz 2020. 07:56

Dynamo Kijev ponudio je Dinamu sedam milijuna eura za Nikolu Moru, no, po svemu sudeći, Dinamov veznjak zasad neće put Ukrajine. S više strana informacija je potvrđena, a neki izvori kažu čak i da je sve počelo još prošli tjedan dok su Kijevljani tražili novog trenera, a među kandidatima se tada, navodno, spominjao i Nenad Bjelica.

Međutim, ponuda za Moru nije vezana samo za priču o Bjelici, Kijevljani su i dalje zagrijani za njega i sad kad je na klupi Mircea Lucescu, a sigurno je o mladom reprezentativcu dobre stvari rekao i Ognjen Vukojević koji je sad Lucescuov pomoćnik. Dinamo, načelno, za Moru traži više od sedam milijuna, međutim u Maksimiru su pristali razgovarati, možda bi se već našli na detaljima i sve bi bilo riješeno da se Moro nije premišljao jer nije baš zagrijan za odlazak u Kijev. Zasad, od tog posla ništa, no tko zna, možda nije sve gotovo, kijevski bi klub mogao pokušati još jednom “slomiti” Dinamo i Moru.

image
RONALD GORSIC/CROPIX

No, kako čujemo, nije Dynamo jedini, za Moru ima dosta interesa s mnogim adresa pa je možda i to razlog što je Kijev stavljen na čekanje, jer bi se moglo otvoriti nešto ozbiljno s neke druge strane i Moro bi ovog ljeta mogao otići iz Dinama. Označili smo ga kao jednog od onih koji su prvi u redu za transfer, to bi se sad moglo ostvariti.

Podsjetimo, uz mnoge druge klubove, Moru je prije one ozljede koljena želio i Dynamov najveći rival Šahtar, transfer je bio blizu realizacije, no Moro je ipak ostao u Maksimiru. Ozljeda koljena sigurno je najzaslužnija za odgodu transfera. Možda je došao tren...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. lipanj 2024 07:04