ŽDRIJEB: ČETVRTAK 17.45

Dinamo neće biti kanta za napucavanje! Uz malo sreće doista bi mogli i korak dalje...

U Maksimiru će gostovati jedna ili više momčadi iz ovog društva: ManU, Barcelona, Real, Bayern, Chelsea, Porto, Inter, Milan, Šahtar, Valencia, CSKA, Marseille, Zenit, Ajax, Bayer, Olympiacos, Fenerbahče, City i Lille
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. kolovoz 2011. 13:59

Nećemo biti kanta za napucavanje ni u Ligi prvaka! Takve poruke u zadnje vrijeme često stižu iz Maksimira, iako je ulaskom u skupinu elitnog natjecanja ostvaren san i cilj, Dinamo se ne mora predavati, uz sreću u ždrijebu nije nemoguće niti da uhvati onaj drugi veliki, pomalo zaboravljeni cilj, proljeće u Europi. Naravno, pretenciozno je to od Modrih tražiti, no doista je sve moguće.

Recimo, sigurno je da će u Maksimiru gostovati jedna ili više momčadi iz ovog društva: Manchester United, Barcelona, Real, Bayern, Chelsea, Porto, Inter, Milan, Šahtar, Valencia, CSKA, Marseille, Zenit, Ajax, Leverkusen, Olympiacos, Fenerbahče, Manchester City i Lille. To su klubovi koji su sigurni u Ligi prvaka, a tko će još igrati ovisi i o današnjim susretima. Jasno, bude li ždrijeb nemilosrdan pa Dinamo zapadne u skupinu sa, recimo, Realom, Milanom i Manchester Cityjem, treće bi mjesto bilo doista smiješno očekivati, tu bi i svaki pogodak bio premija, a boda kao kuća.

Međutim, ispadne li, primjerice Kopenhagen (Viktoria Plzen kod kuće brani 3:1), a na dobrom je putu, u treći će bubanj ući Basel, mogao bi se tamo naći i BATE Borisov, a to nisu momčadi koje Dinamo, koji je sigurno u četvrtom “potu”, ne bi mogao preskočiti. Na krivoj bi se nozi, kao lani Villarreal, moglo uhvatiti Ajax, možda Marseille i Lille... Uz malo sreće Modri bi doista mogli i još korak dalje. Ali o tom potom, ždrijeb je u Monte Carlu, u četvrtak u 17.45 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:27