Duje Klaric / CROPIX
SVI NA DERBI

Dinamo na Poljudu čeka paklena atmosfera, navijači okupirali splitske rivu

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 27. veljača 2013. 19:30

Za ljubitelje lijepog vremena i pasionirane pratitelje vremenske prognoze srijeda je u Splitu bila znatno ljepša od prethodne nedjelje, kada je derbi otkazan zbog potopljenog travnjaka. Međutim, navijačima Hajduka i Dinama je nedjelja sigurno bila mnogo draža, barem ako je suditi po atmosferi na splitskim ulicama.

U ranim poslijepodnevnim satima na ulicama je živnulo, prema Poljudu su se počele slijevati kolone vozila s registracijskim oznakama drugih gradova. Bilo je tu automobila s dubrovačkog, zadarskog i šibenskog područja, počeli su dolaziti navijači iz Makarske, Imotskog te iz Bosne i Hercegovine. Naravno, stigli su i otočani, Jadrolinija im je izašla u susret pa su polasci trajekata za Vis i Hvar pomaknuti za kasno navečer kako bi navijači na vrijeme stigli kućama.

Možda ih je bilo manje nego u nedjelju, ali došli su s još većom željom i motivom da svojim bodrenjem pomognu Hajduku protiv najvećeg suparnika. Dva sata prije početnog zvižduka suca Bebeka atmosfera se oko stadiona polako počela zagrijavati, navijači su postali sve glasniji, bilo je jasno da se na poljudskoj ljepotici igra velika utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 14:22