Vladimir Dugandzic / CROPIX
NIŠTA OD ROĐENDANA

DEFINITIVNA ODLUKA! Splićani neće vidjeti Šahtar na Poljudu! Hajduk seli na Hvar!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 10. veljača 2012. 13:06

Utakmice sa Šahtarom nema! Takva odluka definitivno je pala prije nekoliko minuta u Poljudu, prenosi Slobodna dalmacija!

Utakmica Hajduk - Šahtar, koja se trebala igrati u subotu u 17 sati, definitivno je odgođena zbog leda koji je okovao Split, te novoga snijega koji se najavljuje. Potvrđeno je to na Hajdukovu web portalu.

'Zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođena je prijateljska utakmica između Hajduka i Šahtara koja se trebala igrati u subotu od 17 sati.', stoji na portalu www.hajduk.hr.

Iz Hajduka također obavještavaju kako svi gledatelji koji su već kupili ulaznice za utakmicu sa Šahtarom mogu zatražiti povrat novca na prodajnim mjestima gdje su ih i kupili. Također, oni koji su karte dobili na nagradnim igrama moći će ih od ponedjeljka u Odjelu za članstvo (od 8 do 16 sati) zamijeniti za jedan od klupskih suvenira.

O novome terminu odigravanja utakmice Hajduk - Šahtar, poručuju iz Hajduka, javnost će biti obaviještena naknadno.

U Hajduku razmišljaju o odlasku na Hvar.

S obzirom na vremenske neprilike u Splitu i Dalmaciji, kao i na najavljeno pogoršanje vremena u idućim danima u Hajduku razmatraju i mogućnost da do početka prvenstva momčad odradi još jedan mini ciklus priprema, negdje u okolici, ali naravno uz što manje troškove za ionako praznu poljudsku blagajnu.

Početak drugog dijela HNL-a je ionako već odgođen za sedam dana pa u Hajduku moraju sebi pronaći neko rješenje jer bi se mogli naći u situaciji da u Dalmaciji neće moći imati adekvatne uvjete za završni dio priprema odnosno prave protivnike za igru, što bi teško mogli u Splitu.

Zato se ‘bijeli’ okreću drugim mogućim rješenjima, a u igru su naravno Makarska i Hvar. U Makarskoj je često u prošlosti znao boraviti Hajduk, a jedno je od rijetkih mjesta u kojima ove zime nije pao snijeg.

Podsjetimo i uoči povratka iz Turske bila je aktualna opcija da momčad produži boravak u Antalyji dva-tri dana, ali su se u Hajduku na kraju ipak odlučili na povratak u Split.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 15:19