Vladimir Dugandžić/CROPIX
BALAKOV S LOPATOM

'Nema toga što ne bih učinio za Hajduk! Smanje mi ugovor, a poslije još čistim stadion...'

Pokrenuo je Maleš sve, podigao klub na noge, pa se na čišćenju leda pojavio čak i opozvani član Uprave Pavle Cicarelli. Nedostajao je samo Milo Nižetić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. veljača 2012. 22:43

Za srijedu je bila najavljena konačna odluka glede odigravanja rođendanskog susreta Hajduka i Šahtara, ali odluka je prolongirana. Štoviše, moguće je da se do petka navečer neće znati definitivno rješenje. PU Splitsko-dalmatinska od Hajduka traži ispunjenje sigurnosnih uvjeta za gledatelja kako bi mogli dati službeno dopuštenje za odigravanje utakmice. To znači da treba skinuti led s tribina i prilaznih putova.

- Šahtar nas može čekati do petka kasno u noć. Ali mi radimo sve da se utakmica odigra - najavio je jučer ujutro klupski glasnogovornik Ante Bilić.

I šesti dan Split je proveo u ledenom obruču, ali Hrvoje Maleš se nije predao. Još je u utorak navečer poručio 'učinit ćemo sve da zaigramo sa Šahtarom'. Kada Maleš kaže 'sve', on to zaista tako i misli. Nazvao je sve prijatelje, bivše klijente iz mirnih bankarskih dana i krenuo s lopatom podno sjevera.

- Nabavili smo tri tone soli. Dvije tone od Konzuma i još jednu smo dobili na poklon. Svu sol ćemo pobacati po prilaznim putovima do poljudskih tribina, da se gledatelji osjećaju sigurno. Da svi koji žele mogu doći na utakmicu.

Potom se i Balakov nakratko prihvatio lopate podno sjeverne tribine. Zadirkivali smo trenera Bijelih.

- Smanjili ste ugovor, a sad još čistite stadion!

Balakov je uz osmijeh odgovorio:

- Eto, vidite, što ja sve radim za Hajduk! Nema toga što ne bih učinio za klub.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:41