Ronald Goršić/CROPIX
UZBUDLJIVO U ZAPREŠIĆU

Ćiro optužuje: 'Kriv je, kako se ono zove, Trampus ili Krampus? Ma, on je Đavo...'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 01. ožujak 2013. 21:33

Kakav gorak okus zbog teškog podbačaja: umjesto planiranih sedam, Inter je u prva tri 'proljetna' kola osvojio samo jedan jedini bod, i to tamo gdje je bilo najkompliciranije, u Koprivnici (2:2).

Hoće li ga domaći porazi od Zadra (0:1) i Zagreba (1:2) koštati prvoligaškog statusa?

- Kaj bi bilo nezgodno, pa samo smo izgubili od dva izravna konkurenta – rezignirano je izustio Branko Laljak, direktor zaprešićkog utopljenika, dok je post-festum dugo stajao na tribini.

Niti mi se išlo dalje, niti je išta shvaćao. Na pitanje je li moguća promjena trenera, samo je slegnuo ramenima.

Ovaj su meč gledali Rajko Magić, donedavni sportski direktor, i Ante Čačić, bivši šef Dinamove struke. Slučajno ili namjerno...?

Sinoć nije poentirao Medić, iako je napokon umjesto dresa s brojem 28 navukao 'devetku'. Ubitačno su pogađali Abdurahimi i Mitrović, s tim da je Besart propustio jednu fantastičnu prigodu. Ništa strašno, Miroslav Blažević bio je prezadovoljan:

- Čestitam igračima obje momčadi, utakmica je bila napeta svih 90 minuta. Ponosan sam na svoje igrače jer pobijedili su najboljeg suparnika s kojim smo igrali otkad sam ja njihov trener!

Ćiro je dodao:

- Zagreb će se svakako spasiti, a gotovo sigurno spasit će se i Inter, zamijetio se da ima golemi koncentrat kvalitete. Ovom zgodom pobijedio je hrabriji!

Blažević je prokomentirao i vlastito isključenje:

- Kriv je četvrti sudac, kako se ono zove, Trampus ili Krampus? Ma, on je Đavo. Pamtim kako nas je sjekao kad smo igrali s Dinamom... Ovdje sam izbačen na pravdi Boga.

Vučemilovića je vrijeđao zbog penala?

- Ne znam tko je igrao rukom, Graf, Kolinger ili Kovačić. Jest bila ruka, ali ne namjerna. Vučemilović ne bi svirao, no nakon četiri sekunde Trampus mu je sugerirao da je čisti jedanaesterac. Zar je njegovo uvjerenje važnije?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 11:44