Ronald Goršić/CROPIX
MINI INCIDENT U HNS-U

Ćiri zabranili ulaz u HNS, Vrbanović brani portira: 'To je nesporazum u Ćirinoj glavi'

'Ćiro je bio zamoljen da odgovori kod koga je točno došao u posjet, ali je to odbio. Blažević je živa legenda, zna da su njemu vrata HNS-a uvijek otvorena'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2013. 15:18

Trener Zagreba jučer u jutarnjim satima doživio je veliku neugodnost. Miroslav Blažević zaputio se u nove prostorije HNS-a, gdje mu je službenik na porti, tvrdi Ćiro, odlučno rekao sljedeće: "Ne možete ući. Pa tko ste uopće vi!?"

Naravno, ovakve riječi upućene prema najuspješnijem izborniku Vatrenih izazvale su čuđenje mnogih, među ostalima i Marijana Vlaka koji se nalazio u neposrednoj blizini. Blažević je oštro reagirao te službenika Rusanove počastio ponekim psovkama.

- Ma, tko je on da meni zabrani ulaz u HNS, i da se tako ponaša prema meni? A iznad njegove porte visi moja slika! - ljutio se Blažević .

Nesporazum je, da citiramo Damira Vrbanovića, nastao isključivo u glavi Ćire Blaćevića.

- Pored ureda dva predsjednika, ovdje postoje i uredi ljudi zaduženih za ulaznice, marketing itd. Svi su prepoznali gospodina Blaževića, ali on se odbio izjasniti kod koga želi ići - pojašnjava Zoran Cvrk, prvi HNS-ov policajac i ticketing-menadžer za “akciju Srbija”, zašto je Ćru na porti dočekala zapovijed “čelom nazad”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 17:26