HRVOJE MALEŠ:

'Cilj je urediti klub i osvajati trofeje, ali nećemo s Dinamom ulaziti u utrke za pojačanjima'

Očekujem da se struka u roku od sedam-osam dana očituje o tome tko nam treba za sljedeću sezonu. Imamo mnogo posla i moramo hitno raditi - kaže Maleš
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. travanj 2011. 12:44

Kako se u srijedu ujutro probudio, novi predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš ispričat će nam na službenoj medijskoj prezentaciji koja je planirana za danas u 13.00 sati na Poljudu. Ali svoja tri cilja spojio je u jedan i zato bi trebao biti sretan.

- Uvijek sam težio k tome da spojim ljubav, strast i posao. Angažmanom u Hajduku sve to mogu dobiti, jer Hajduk je nešto mnogo više od samog posla - kazao je Maleš prije inauguracije na mjesto prvog čovjeka Uprave Bijelih.

Maleš je bivši nogometaš, ali prije svega mladi vrhunski stručnjak na području ekonomije.

- Imam svoj program za Hajduk. Ekonomska logika je jasna, ali očito nitko nije to primijenio na Poljudu. Neću ulaziti u traženje odgovora zašto se to nije dogodilo. Znam da su i prije mene tu bili ljudi koji su imali pozitivne ideje, ali jednom se trebaju napraviti čvrsti temelji Hajduka.

Hoće li trofeji napokon doći na Poljud?

- Znam na što ciljate, jer naš prvi zadatak mora biti prekid dominacije Dinama. Jasno, imperativ je organizacijski urediti klub, međutim, rezultat se ne smije zanemariti. Navijači žive od rezultata, a trofeji i Hajduk čine velikim, odnosno konkurentnim klubom na tržištu. I još ću samo dodati da nećemo s Dinamom ulaziti u utrke za pojačanjima. Hajduk se mora bazirati na igračima iz vlastitog pogona.

Na isteku sezone Hajduk stvara novu momčad, ali priprema nove sezone već je u punom jeku.

- Da, očekujem da se struka u roku od sedam-osam dana očituje o tome tko nam treba za sljedeću sezonu. Imamo mnogo posla i moramo hitno raditi. Nema razloga čekati i gubiti vrijeme.

KOPMLETNI INTERVJU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:37