Srđan Vrančić/CROPIX
POVRATNIK U MOMČAD

Čačić: 'Sammir je svoj, u nekom svom svijetu, malo je povodljiv, to ga sputava!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2012. 14:54

Dan uoči utakmice 4. kola protiv Splita, trener Modrih, ante Čačić osvrnuo se na nadolazeću utakicu, ali i neke od aktualnih tema:

- Nakon što smo potvrdili opstanak u Europi, slijedi nam teška utakmica protiv Splita. Radi se o momčadi koja je u prva tri kola pokazala kako s pravom vjeruje u gornji dio ljestvice na kraju sezone. Imaju dobro igrački posloženu momčad, a uoči sezone su došli Henri Belle i Aljoša Vojnović, dva vrlo dobra igrača, kazao je Čačić.

Strateg Modrih osvrnuo se i na odlazak kapetana Badelja:

- Badelj je posljednjih mjeseci pokazao da je pravi igrač, to mu je na kraju i donijelo ponudu koja se nije mogla odbiti. Miki je sjajan igrač i ja vjerujem da će s nama ući u Ligu prvaka, a nakon toga mu želim puno sreće u nastavku karijere, kazao je trener.

Još se ne zna hoće li utakmicu protiv Splita započeti kažnjeni dvojac, Sammir i Porkivač:

- Oni su u kombinaciji, a vidjet ćemo hoće li igrati od početka ili ući kasnije. Oni su shvatili da su pogriješili i bili su spremni na kaznu. Isto tako bih htio naglasiti kako se temeljem ovoga što su pokazali u posljednja tri dana jasno vidi kako se treningom i radom žele vratiti i biti dio momčadi. Priča o Sammiru je već puno puta ispričana. Činjenica jest da je on, malo svoj i u svijetu gdje je posljednjih šest godina sam zbog čega je, očito, dosta 'prazan'. Očito voli društvo, malo je povodljiv i to je ono što ga sputava ga potvrdi neosporan talent i maksimalno iskoristi sve sposobnosti i kvalitete koje posjeduje, kazao je trener Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 08:35