Goran Mehkek/CROPIX
KADROVSKA KRIŽALJKA

Brozović nasljednik Badelja, Modri iz Zagreba vraćaju Malešova rođaka Matu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. siječanj 2012. 16:26

Nedvojbeno je da će u Dinamo doći i Marcelo Brozović. Mladi veznjak Lokomotive oduševio je sve u Maksimiru igrama protekle polusezone, Zoran Mamić još u kolovozu javno ga je predstavio nasljednikom Milana Badelja. A otad je još napredovao. Brozović će, sigurno je, u budućnosti biti Dinamov igrač. Jedino pitanje trenutno je kad će Brozović odjenuti Dinamov dres. Vjerojatno će ga ipak ostaviti u Lokomotivi do ljeta, jer za razliku od pozicije lijevog beka, u veznom redu nema nužne potrebe za pojačanjima, a ne bi bilo niti poželjno toliko oslabiti Lokomotivu, ipak Lokose čeka borba za prvoligaški ostanak ovoga proljeća. A Brozović je jedan od ključnih igrača. Nikome se ne žuri, niti njemu niti Dinamu, očito je da njegov dolazak u Dinamo ionako ništa ne može spriječiti.

Kad smo već kod Lokomotive kažimo i da su potencijalnim pojačanjima označeni i Mislav Komorski te Domagoj Antolić, koji je već igrao u Dinamu, ali je zbog ozljede malo igrao pa je vraćen u Lokomotivu. No, i on i Komorski te već spomenuti Brozović ipak su realnije opcije za ljeto nego odmah.

Načuli smo i da su u Dinamu jako zadovoljni kako je u Zagrebovu dresu polusezonu odigrao Mate Maleš. Inače rođak u Maksimiru ne baš popularnoga Hajdukova predsjednika. Maleš je formalno igrač Lokomotive na posudbi u Kranjčevićevoj, razvija se jako dobro i sigurno bi lakše došao u modri dres nego da stiže kao Zagrebov igrač. U svakom slučaju na popisu je Dinamovih mogućih pridošlica, a tko će s tog popisa doista i doći u svlačionicu pod jugom, teško je predvidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 01:13