Ronald Goršić/ CROPIX
S KAJZERICE U SEVILLU

Dinamu nije dobar, ali jest Betisu: Španjolci nakon skautiranja izabrali - Ademija!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. ožujak 2012. 16:24

Dok je fokus na Badelju, Sammiru, Vrsaljku..., prvi igrač koji bi mogao na ljeto otići iz Dinama jest - Arijan Ademi! Mladi veznjak, trenutno na posudbi u Lokomotivi, koji je već predodređen da se iduće sezone vrati u Dinamovu svlačionicu, ozbiljno je zapeo za oko skautima španjolskog Betisa.

Možda to na prvi pogled zvuči nevjerojatno, s obzirom da Ademi trenutno nije u Dinamu, međutim, klub iz Seville gledao ga je više puta i jako mu se dopao. Nema još niti 21 godinu, a već je igrao, i to dobro, protiv Villarreala, ušao je kao zamjena i na Santiago Bernabeuu, a bio je i među najmlađima u susretu U-21 reprezentacija Španjolske i Hrvatske u doigravanju za prošli Euro, koji su naši u Burgosu jedva izgubili 2:1.

Sve su to dovoljne reference za ljude iz Betisa, međutim, posao je još daleko od gotovoga. Jer, pravi pregovori bi tek trebali slijediti, pitanje je koliku će Dinamo cijenu izvijesiti, jer Ademi je modri igrač budućnosti. Pitanje je, dakako, i koliko je Betis spreman platiti, no sama činjenica da je klub u kojemu su igrali Robert Jarni i Marko Babić zainteresiran za njega, veliki je kompliment za Ademija.

Linker
23. rujan 2024 23:24