Vinkovci, 141109.Stadion HNK Cibalia, medjunarodna prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Lihtenstajna. Na fotografiji: Danijel Pranjic.Foto: Vlado Kos / CROPIX
 Vlado Kos / CROPIX
STRINIĆ ISPAO IZ STROJA

Bilić zaboravio Pranjićeve nedaće s Walcottom, Rukavina i Lakić na čekanju

'U razgovorima sa stožerom došao sam do zaključka da je postojeći napadački kadar dovoljan. Imamo četvoricu koji će izgurati utakmice s Izraelom i Norveškom'
Piše: ArhivaObjavljeno: 05. listopad 2010. 19:50

Pregled magnetskom rezonancom Ivanu Striniću nije detektirao težu ozljedu gležnja, ali Hajdukov branič je izbačen iz stroja. Preskočio je trening u utorak, neće ga biti niti u srijedu, ali liječnici su uvjereni da će se do subote oporaviti i konkurirati za sastav. Slaven Bilić, međutim, nema vremena čekati i na treninzima je prisiljen uigravati alternativni model za Tel Aviv.

To u prijevodu znači da bi se Danijel Pranjić u subotu mogao vratiti na mjesto bočnog igrača s kojeg je protjeran prije dvije godine nakon vožnje na ringišpilu Thea Walcotta. Bilićev multipraktik nogometaš u međuvremenu je upravo na ovoj poziciji zamijenio Contenta u dresu Bayerna. Za ovu poziciju kandidat je i Mladen Bartulović, u perspektivi vjerojatno i Manuel Pamić iz praške Sparte.

Bilić je u utorak informirao da će oporavak Nikice Jelavića nakon operacije zahtijevati barem tri mjeseca terapije i suhog treninga. Premda se spekuliralo da će u novim okolnostima pozivnica otići Lakiću ili Rukavini, izbornik je odustao od još jednog napadača.

- U razgovorima sa stožerom došao sam do zaključka da je postojeći napadački kadar dovoljan. Imamo četvoricu ( Olić, Eduardo, Mandžukić, M. Bilić...) koji će izgurati utakmice s Izraelom i Norveškom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 15:35