Robert Šola/Drago Sopta/Cropix
POSLJEDNI TRENING

Bilić odlučio: Protiv Grčke samo Jelavić u napadu, Eduardo kao polušpica

Ostatak sastava nije sporan, jasno je da brani Pletikosa, obrana su Ćorluka, Lovren, Šimunić i Strinić. U veznom redu Vukojević, Modrić, Mandžukić i Kranjčar
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. listopad 2011. 22:55

Posljednji trening prije odlaska u Atenu trajao je sat i 40 minuta. Vježbali su svi osim pošteđenog Vedrana Ćorluke. Izbornik Slaven Bilić uvježbavao je sastav za utakmicu u Ateni, no nije cijelo vrijeme imao istu postavu na terenu. U vršku napada krenuo je s Nikicom Jelavićem, da bi kasnije ubacio Nikolu Kalinića. Radi se o dvojbama koje je Bilić imao od starta. U utorak je isprobao varijantu u rasporedu 4-2-3-1, u kojoj je Eduardo najistureniji napadač, a iza njega Mandžukić, Kranjčar i Perišić.

No, čini se da će Bilić izabrati opciju s klasičnim centarforom, Jelavićem ili Kalinićem, dok će Dudu djelovati kao povučena špica. Ostatak sastava nije sporan, jasno je da brani Pletikosa, obrana su Ćorluka, Lovren, Šimunić i Strinić. U veznom redu Vukojević, Modrić, Mandžukić i Kranjčar. Istina, umjesto Ćorluke na poziciji desnog braniča djelovao je Vida.

Gordon Schildenfeld, prebolio je prehladu i normalno trenirao, a u rad s ekipom uključio se i Milan Badelj. Trening je protekao u odličnoj atmosferi, kažu malobrojni promatraći, budući da je osim prvih 15 minuta bio zatvoren za novinare.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 17:22