Maribor, 030712.Slovenija, Pohorje, hotel Habakuk.Slaven Bilic novi trener FK Lokomotiv Moskva odrzao popodnevni trening sa svojim igracima i novim pojacanjem Vedranom Corlukom na Mariborskom Pohorju.Na slici: Slaven Bilic trener FK Lokomotiv Moskva.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
PRONAŠAO NOVU SREDINU

Bilić novi trener Bešiktaša: Bivši izbornik Vatrenih dvije godine u Istanbulu

Piše: ArhivaObjavljeno: 25. lipanj 2013. 11:35

Turski najčitaniji dnevni list Haberturk prenosi kako je Slaven Bilić jučer navečer postigao dogovor s turskim Bešiktašem te bi uskoro trebao potpisati ugovor na dvije godine. Turski list također navodi kako se Bilićev dolazak u Tursku očekuje u četvrtak kada bi i službeno trebao staviti svoj potpis na ugovor.

Bilić je i ranije bio povezivan s Bešiktašem, točnije, još prošle godine kada je Bilić izabrao ruski Lokomotiv, dok im je ove sezone za oko zapeo i Robert Prosinečki kojeg je Kayserispor na kraju ipak uspio zadržati u svojim redovima.

Bešiktaš je ovu sezonu završio na trećem mjestu turskog prvenstva iza Galatasaraya i Fenerbahčea, a upravo Slavena Bilića vide kao novog 'vođu' i lidera koji bi ih mogao vratiti na stare staze slave. U posljednje četiri sezone Bešiktaš je osvojio jedno peto, dva četvrta mjesta i ovosezonsko treće, dok je zadnji naslov za 'Crno-bijele' stigao 2009. godine.

Prema pisanju nekih medija, Slaven Bilić će godišnje u Bešiktašu zarađivati 1,6 milijuna eura, a prema drugima 2,5 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 16:00