Vladimir Dugandžić
VEĆ ĆE SE NAPLATITI

BILI NA ŽIVOTU Hrvoje Vejić dogovorio s Hajdukom povlačenje zadužnice!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. kolovoz 2012. 19:36

Zbog priprema i večerašnjeg prijateljskog susreta hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu protiv Švicarske, nogometaši Hajduka borave tri dana na mini pripremama u Međugorju gdje su stigli jučer.

Splitska momčad je odradila nekoliko treninga, a danas je posjetila i brdo Gospina ukazanja i crkvu u Međugorju gdje posljednjih dana vlada velika gužva zbog velikog broja hodočasnika koji su došli obilježiti Veliku Gospu.

Izabranici Miše Krstičevića pripremali su se u Međugorju nedavno i uoči europskih ogleda s ekipom Skonta. Hajdukovci će u Međugorju ostati do sutra kada je predviđen povratak u Split. U nedjelju će na Maksimiru biti gosti momčadi Lokomotive.

Ali izgleda kako su molitve na brdu ukazanje urodile plodom jer samo dan nakon što je blokirao račun Hajduka, Hrvoje Vejić odlučio se na drugačiji potez.

Hrvoje Vejić dogovorio s Hajdukom povlačenje zadužnice s računa već u četvrtak ujutro, jer je u danas blagdan i neradni dan.

Vejić će se već naplatiti, a Hajduku neće smetati ovih važnih dana kad treba skinuti suspenziju nastalu zbog duga prema Šibeniku. Uspješna misija pregovarača čelnika Brbića, Vejić iskazao razumijevanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 05:03