Ante Čizmić / Cropix
UZDIGNUTIH GLAVA

Bijeli ne gube nadu: 'Nismo pali bez ispaljenog metka, u Splitu bi mogli iznenaditi!'

Najveći posao čeka nas u nedjelju u Vinkovcima. To je utakmica u kojoj trebamo pobijediti i pokazati da smo igranjem u Europi napredovali - rekao je Ivan Strinić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. listopad 2010. 13:20

Bijeli nakon utakmice nisu bili previše utučeni. Svi su svjesni da je Zenit ipak prevelik zalogaj za mladu Hajdukovu momčad, al isto tako ističu da je u Splitu za dva tjedna sve moguće. Senijad Ibričić je rekao:

- Zenit je vrlo snažna momčad a mi smo odigrali solidno. Pokušat ćemo za dva tjedna na Poljudu napraviti nešto više, a za nas je povoljno što je Anderlecht svladao AEK i time smo ostali u utrci za drugo mjesto. Šteta je da nismo pri vodstvu Zenita od 1:0 bolje reagirali u završnici naših akcija.

Marin Ljubičić na sličnom je tragu kao Ibričić:

- Nismo igrom razočarali, dapače, pokazali smo da se možemo nositi sa Zenitom, ali evidentno je da su Rusi kvalitetniji suparnik. Dosta smo se umorili, ali sada je najbitnije koncentrirati se na utakmicu u Vinkovcima. Važno je da nismo pali bez ispaljenog metka, imali smo nekoliko prilika, no nažalost nismo ih realizirali.

Ivan Strinić bio je realan:

- Zenit je bolja momčad ali u Splitu za dva tjedna možemo odigrati još bolje. Razlika u kvaliteti postoji, i za nas je svakako dobro da na ovakvim utakmicama skupljamo iskustvo, što nam izuzetno koristi. Ali najveći posao čeka nas u nedjelju u Vinkovcima. To je utakmica u kojoj trebamo pobijediti i pokazati da smo igranjem u Europi napredovali.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 17:45