Ante Cizmic / CROPIX
HAJDUKOV GOLGETER

Bencun: 'Mislim da sam zadovoljio. Ne znam kada sam zadnji put zabio glavom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2013. 08:45

Tjedan iz snova za Marka Bencuna. Prošle nedjelje ušao je kao joker s klupe za pričuve u Kranjčevićevoj i zabio dva gola za pobjedu Hajduka protiv Hrvatskog dragovoljca, a sad je svoju seriju nastavio na Poljudu: Bencun je opet dvostruki strijelac za pobjedi Hajduka protiv Lokomotive.

- Pobjedu i golove posvećujem Torcidi. Trener mi je pružio podršku od 1. minute. Mislim da sam zadovoljio. Posebno mi je drago zbog gola glavom. Ne sjećam se kada sam zadnji put na taj način zatresao mrežu. Bilo je teško, ali pobjedu smo apsolutno zaslužili.

Njegov kolega Filip Bradarić je dodao:

- Hvala Torcidi na sjajnoj podršci. Suze mi idu na oči kad vidim Bencuna a kad se sjetim da smo još lani bili u Primorcu iz Stobreča. Nije bilo lako večeras. Borili smo se, puno trčali i još više uklizavali. Mislim da smo zaslužili ova tri boda.

Dinko Trebotić, veznjak Lokomotive, najviše je pohvala imao za Tudora:

- Utakmica je bila vrhunska, odlična za gledatelje. Došli smo igrati, nismo se povukli a Hajduk nas je zasluženo dobio. Tužni jesmo, ali idemo dalje. Moram pohvaliti trenera Tudora, vidi se njegova ruka, a ja dobro znam s kakvim talentima Hajduk raspolaže. Uvijek je gušt igrati na Poljudu, svaka čast publici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 20:32