Vladimir Dugandzic / CROPIX
LIMA NESPREMAN

Andrijašević preskočio derbi zbog vjenčanja, a sad ne igra protiv Cibalije zbog viroze

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 04. listopad 2012. 16:33

Mišo Krstičević nema sreće s Frankom Andrijaševićem koji se ove sezone prometnuo u jednog od najvažnijih Hajdukovih igrača. Ali Andrijašević je preskočio derbi jer se te subote ženio, a sad se bori s virozom i njegov je nastup protiv Cibalije u petak na Poljudu (19 sati) - neizvjestan.

- Franko ima upalu grla i temperaturu zbog čega nije trenirao s momčadi.

Andrijašević vjerojatno neće igrati. Mogao bi biti na klupi. Nije jedini kojeg je mučila viroza. Sličan zdravstveni problem imali su Maloča i Vuković, ali su oni to na vrijeme preventivno riješili.

Kao da Krstičeviću nije dovoljno što je Stojanović imao problema s ozljedom, a otprije su izvan stroja Jozinović, Ozobić i Maglica.

Cibalia nije lagan zalogaj, a Hajduk ima imperativ pobjede.

- Nemamo superjaku momčad da bismo najavljivali sigurnu pobjedu, ali imamo mladu koja je utakmice u Splitu odigrala na zavidnoj razini. To je velika razlika u odnosu na partije koje smo pružali vani. Cibaliju respektiramo, pa svladali su Rijeku 4-1. Ali igramo na Poljudu, na našem terenu, i idemo na pobjedu.

Hajduku se vratio Portugalac Ruben Lima, i on bi mogao konkurirati za utakmicu protiv Cibalije.

- Lima je nespreman. Rekao mi je da je trenirao samostalno, ali nakon četiri mjeseca i tri treninga ne vjerujem da je spreman. Možemo ga staviti na klupu, ali bilo bi neozbiljno ako bi igrao od početka - kaže Krstičević.

Hajduk nema dobar skor u posljednje vrijeme. U zadnjih šest utakmica “bijeli” su osvojili samo pet bodova. Krstičević to opravdava time što je Hajduk igrao utakmicu više u gostima.

U sljedećih 40 dana Hajduk igra sve utakmice u Splitu. Najprije Cibalia, pa Istra, Split (u Parku mladeži) te Split (Kup) i Zadar. Idealan raspored za ovaj recesijski Hajduk. Neće trošiti novac na putovanja, nešto će zaraditi od ulaznica, a očekuju i bodovno podebljanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:45