AP
POVRATAK PROTIV BARCE

Heynckes u čudu gledao 'letećeg' Olića: 'Sve sam ih gazio, sretan sam kao dijete!'

Ništa nije boljelo, trening je prošao sjajno. Ma, trenirao sam i za vrijeme dvotjednoga godišnjeg odmora, baš sam se želio vratiti spreman za sve izazove - kaže Olić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. lipanj 2011. 19:47

Vratio se Ivica Olić! Hrvatski reprezentativac i zvijezda Bayerna jučer je odradio prvi pravi trening s momčadi nakon osam mjeseci stanke zbog ozljede i operacije!

- Sretan sam kao malo dijete. Sam bih sebe od sreće udarao nogom u stražnjicu - bilo je prvo što nam je kazao Olić.

Priča kako je s nestrpljenjem, ali i s dozom zebnje čekao povratak na trening s momčadi.

- Bilo je super! Znate vi mene. Gazio sam sve. Svi su se čudili kako idem, kako napadam, kako trčim. Nisu mogli vjerovali da sam nakon osam mjeseci stanke u tako dobrom stanju. Ništa nije boljelo, trening je prošao sjajno. Ma, trenirao sam i za vrijeme dvotjednoga godišnjeg odmora, baš sam se želio vratiti spreman za sve izazove.

Olić još ne zna kad bi nakon povrataka trebao odigrati i prvu utakmicu za Bayern.

- Plan je bio da prvi put nakon ozljede i operacije zaigram na Audi Cupu koji se igra 26. i 27. srpnja, a na kojem osim Bayerna igraju Milan i Barcelona. Međutim, postoji mogućnost da zaigram i tjedan dana prije.

U napadu Bayerna ovoga trenutka uz Olića su još Thomas Müller, Mario Gomez i mladi Petersen. Olić je razgovarao s trenerom Heynckesom.

- Razgovarao sam s trenerom, vjeruje i računa na mene, dao mi je maksimalnu podršku. Naravno da i ja vjerujem u sebe.

U svoj svojoj sreći zbog uspješnog povratka treninzima s momčadi Bayerna, Olić se sjetio i - Dinama. Hrvatski reprezentativac se često u razgovorima raspituje o svom bivšem klubu.

- Vidim da Dinamo ima finu momčad. Dobri su to momci. Želim im sreću da uhvate tu Ligu prvaka.

Linker
05. listopad 2024 09:12