AFP
99 POSTO U DINAMU

Halilhodžić: Pričao sam sa Mamićem pet sati, složili smo se gotovo oko svih stvari

Odbio sam sve ponude osim ove Dinamove. Ja želim u Ligu prvaka, a s Dinamom to mogu - rekao je Vaha rečenicu koja bi mogla biti muzika za Mamićeve uši...
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 15. kolovoz 2010. 22:23

- U Makarskoj je prilično oblačno - poručuje Vahid Halilhodžić s odmora u Promajni iako je vremenska prognoza zadnje što nam je padalo na pamet kada smo okrenuli njegov broj i pitali ga kakva je situacija. Uostalom, tmurno nebo na makarskoj rivijeri ništa je prema vremenskoj kataklizmi koja hara Maksimirom već tjedan dana i odlaska Velimira Zajeca. A otad se najviše spominjalo upravo njegovo ime kao mogućeg nasljednika. I, hoćemo li Vahu vidjeti u Maksimiru?

- Nemam komentara - odrezao je Halilhodžić, ali i potvrdio da je razgovarao s Mamićem.

- Pričali smo gotovo pet sati. Složili smo se gotovo oko svih stvari.

No, na pitanje oko čega nisu, Vaha će staviti flaster na usta. Barem do ponedjeljka.

- Tada je neki rok koji smo dogovorili i nakon kojeg će sve biti jasnije.

A izgleda da se taj razlog važe u eurima. Činjenica jest da je trenerski kalibar koji drži svoju cijenu, ali svota je, čini se, prekrupna za ovo podneblje.

- Imao sam nekoliko financijski primamljivih ponuda, ali želio sam se vratiti u Europu. Nakon onog što mi se dogodilo s Obalom Bjelokosti, tražim normalniju sredinu. Inače, odbio sam sve ponude osim ove Dinamove. Ja želim u Ligu prvaka, a s Dinamom to mogu - rekao je Halilhodžić rečenicu koja bi mogla biti muzika za Mamićeve uši, ali i za vojsku navijača Dinama.

Inače, za Maksimir ga veću i uspomene.

- Dvaput sam bio blizu da kao igrač dođem u Dinamo, a dok sam služio vojni rok u Zagrebu, često sam trenirao u Maksimiru. Sjećam se da me zagrebačka publika prozvala nasljednikom Slavena Zambate. Znate, ima nešto na tom stadionu što me privlači. Tu sam se uvijek sjajno osjećao. Imam puno prijatelja, ali i uspomena.

Treća sreća, onda, možda stiže u ponedjeljak?

- Ha, nikad se ne zna. Ima tu puno i za i protiv. Dinamo u ovoj situaciji nije lak zalogaj ni za koga. Moram i s obitelji vidjeti. Pričekajmo do ponedjeljka, kada ćemo više znati - ponovio je još jednom Halilhodžić.

Linker
06. listopad 2024 11:21