Duje Klaric / CROPIX

Hajduk predstavio Vučevića i upozorio Barcu: 'Njihov termin nam baš ne odgovara'

Petroslav Sapunar je kazao kako Hajduk nije zadovoljan terminom gostovanja Barcelone, 25. srpnjem iduće godine, što je slavni klub objavijo na svojim web stranicama
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. prosinac 2010. 13:22

Čelništvo Hajduka u formalno najjačem sastavu, od predsjednika Grbića, preko sportskog direktora Kalinića, pa do predsjenika NO Sapunara pojavilo se jutros na predstavljanju novog trenera Gorana Vučevića.

- Zahvaljujem Upravi na ukazanom povjerenju. Časno, odgovorno i čiste savjesti ću obavljati svoj posao. Još nisam definirao stručni stožer, nadam se da ću to definirati s Upravom u iduća dva do tri dana. Što se tiče Omladinske škole, nju će voditi netko drugi, ali o tome ću razgovarati s direkotor Kalinićem – rekao je Vučević.

- Moja je namjera da 75 posto igrača bude iz naše omladinskog pogona. To ću forsirati u još većoj mjeri nego u prvom mandatu – poručio je Vučević.

Ugovor je potpisao na dvije i pol godine, ali pod kojim uvjetima, ostalo je nepoznato.

Petroslav Sapunar je kazao kako Hajduk nije zadovoljan terminom gostovanja Barcelone, 25. srpnjem iduće godine, što je slavni klub objavijo na svojim web stranicama.

- Nama u potpunosti ne odgovara taj termin i pokušat ćemo ga u korespodenciji s Barcelonom to promijeniti.

- A cijenu (2 milijuna eura, op.a.) – pitali smo.

- To je isto naša namjera – kazao je Sapunar.

Podsjetimo, Hajduk bi već 28. srpnja trebao igrati prvu kvalifikacijsku utakmicu za Euro ligu.

Linker
25. rujan 2024 12:19