VUČEVIĆ INZISTIRAO

Hajduk se osvetio Dinamu za 'krađu' Grčića: 'Zagorski biser' Šoštarić stigao u Split

Uz francuski Auxerre, u čijem je kampu ljetos boravio, i Dinamo je pratio Šoštarića, pa se može kazati da se njegovim dovođenjem Hajduk Zagrepčanima "osvetio za krađu" Marka Grčića.
Piše: Mario VelićObjavljeno: 29. prosinac 2010. 15:16

U utorak smo saznali sve i o posljednjem Vučevićevom potezu u Omladinskoj školi. Naime, na njegovu su preporuku Bijeli iz Varaždina doveli 17-godišnjeg Tihomira Šoštarića koji će se priključiti juniorima Hajduka na pripremama sredinom siječnja. Radi se o klasičnoj 'desetki’, veznom igraču sjajne tehnike i udarca, koji je ponikao u Zagorcu iz Krapine pa ga neki nazivaju 'zagorskim biserom’. Posljednjih godinu i pol igrao je za kadete, a potom i juniore Varaždina, a na sebe je pozornost privukao sjajnim pogotkom iz slobodnjaka u remiju svoje momčadi s juniorima Hajduka na Poljudu.

Navodno je baš tada Vučević odlučio pokrenuti akciju njegova dovođenja, stupili su ljudi iz Hajduka u kontakt sa Šoštarićevim menadžerom Nikolom Berišićem. Mladi igrač u Splitu će provesti sljedećih šest mjeseci, a onda će se sjesti za stol i razgovarati o njegovom daljnem angažmanu. Uz francuski Auxerre, u čijem je kampu ljetos boravio, i Dinamo je pratio Šoštarića, pa se može kazati da se njegovim dovođenjem Hajduk Zagrepčanima “osvetio za krađu” Marka Grčića.

Linker
25. rujan 2024 14:27