Vladimir Dugandžić/CROPIX
STIGAO JAPANAC

Hajduk dovodi odbjegle Varaždince Škvorc i vraća Dragu Gabrića!

Sigurno je da neće Gabrić tek tako dopustiti da Trabzonspor prekine važeći ugovor, no dođe li ipak do toga može biti miran jer zna da ga čeka angažman Hajduku
Piše: ArhivaObjavljeno: 05. srpanj 2011. 22:46

Čelnicima Hajduka pala je na um ideja da angažiraju Dragu Gabrića! Na Poljudu bi dobio šansu da se polagano vrati natjecateljskom nogometu, ukoliko njegov povratak prođe po planu mogao bi i Hajduk profitirati njegovim igrama.

Sigurno je da neće Gabrić tek tako dopustiti da Trabzonspor prekine važeći ugovor, no dođe li ipak do toga može biti miran jer zna da ga čeka angažman u njegovom matičnom klubu iz kojeg se u kolovozu 2009. otisnu u tursku avanturu.

Hajduk će dovesti Dinu (21) i Filipa Škvorca (19) koji su prošli tjedan otišli iz Varaždina jer klub nije prema njima ispunio obveze iz ugovora. Dino je obrambeni nogometaš, a Filip ofenzivni veznjak, obojica su mladi hrvatski reprezentativci i zanimljiv su igrački potencijal za budućnost splitskog Hajduka.

Japanski reprezentativac Masahiko Inoha stigao je večeras u Hajdukovu bazu u Bad Kleinkirchheim. U srijedu ujutro odradit će prvi trening.

Linker
25. rujan 2024 00:51