Damir Krajač / Cropix
NISU GA ZABORAVILI

Gabrić izvodi početni udarac protiv Barce: 'Hvala, za mene je to najveća stvar na svijetu!'

Hajduk je moj klub i vječno ću Bijelima ostati zahvalan što su u teškim trenucima života bili uz mene i stavili mi se na raspolaganje - rekao je Drago Gabrić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. srpanj 2011. 11:10

Dva dana u Splitu su boravili liječnici Trabzonspora da bi vidjeli kako se oporavlja Drago Gabrić. Ali tijekom boravka Trabzonovih liječnika za Dragu je stigla i velika vijest s Poljuda. Hajduk je ukazao golemu čast svom nekadašnjem igraču koji će izvesti početni udarac u dvoboju Bijelih s Barcelonom 23. srpnja. Točno dva mjeseca od prometne nesreće kod Biskog.

- Oduševljen sam što ću izvesti početni udarac za utakmicu Hajduk - Barcelona. Za nekoga je to možda mala stvar, ali za mene je najveća na svijetu - kazao nam je Drago i dodao:

- Hajduk je moj klub i vječno ću Bijelima ostati zahvalan što su u teškim trenucima života bili uz mene i stavili mi se na raspolaganje. U takvim situacijama shvatiš tko ti je prijatelj i na koga možeš računati, a ja znam da na Hajduk uvijek mogu računati.

Drago Gabrić s Trabzonsporom ima još tri godine ugovora, a što će biti s njegovim statusom u Turskoj, kazao je njegov otac Tonči Gabrić.

- Nema govora ni o kakvom raskidu, Trabzonov je igrač još tri godine.

Linker
25. rujan 2024 07:22