GORAN MEHKEK Cropix
VELIKI SPORTSKI UTORAK

Evo gdje gledati Dinamo protiv Bayerna, Hrvatsku protiv Brazila, Hajduk na gostovanju u Kupu...

Uoči glavne poslastice večeri, premijere Modrih u Ligi prvaka, čekaju nas brojna uzbuđenja
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2024. 06:07

Nakon uzbudljivog sportskog vikenda, u kojem smo svjedočili najvećem derbiju hrvatskog nogometa, a zatim ponedjeljka koji je poslužio kao svojevrsna pauza, utorak će hrvatskoj sportskoj javnosti pružiti novi bogati repertoar.

Prvi su na rasporedu juniori Dinama koji će svoj nastup u Ligi prvaka mladih otvoriti u 16 sati ogledom protiv Bayerna. Uvertiru u spektakl koji će se odigrati nekoliko sati kasnije možete pratiti u prijenosu na Areni Sport 1.

Već pola sata nakon, Hajduk će od 16:30 gostovati u Grubišnom Polju u dvoboju šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Protivnik je Bilogora ‘91, a momčad Bijelih, u kojoj pak neće biti glavnih zvijezda Marka Livaje, Filipa Krovinovića, Ivana Rakitića i Filipa Uremovića, tražit će novi trijumf nakon velikog slavlja protiv Dinama na Maksimiru.

U Grubišnom Polju sprema se, inače, opsadno stanje, bit će to pravi praznik grada, najveća utakmica u povijesti kluba, za koju su ulaznice razgrabljene u rekordnom roku te se pokušavaju osigurati na svaki mogući način. Prijenos utakmice je na MaxSportu 1.

Da pak raspored bude maksimalno zgusnut ‘pobrinula se‘ hrvatska futsal reprezentacija. Nakon 1:2 poraza od Tajlanda na otvaranju Svjetskog prvenstva u Uzbekistanu, Hrvatska će tražiti čudo protiv Brazila, apsolutnog rekordera futsal mundijala s pet titula svjetskih prvaka. Svaki gol bit će bitan, gol razlika bit će ključna u naknadnom poretku skupine, a prijenos krucijalne utakmice bit će osiguran na HRT-u 2.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Šlag na kraju dana bit će otvaranje nove sezone Lige prvaka, pod svjetlima novog formata, u kojem će svoj debi i imati zagrebački Dinamo. Hrvatski prvak od 21 sat na Allianz Areni gostuje kod Bayerna. Iako su Bavarci apsolutni favoriti, jasno je da Modri neće pokleknuti samo tako, već će, vođeni brojnim navijačima koji su okupirali München, sretnicima koji su uspjeli ugrabiti ‘zlatni papirić‘, pokušati izvesti senzaciju i iz Njemačke se vratiti s pozitivnim ishodom. Prijenos utakmice bit će na Areni Spot 1, a emisija uoči susreta na rasporedu je od 20 sati.

Linker
17. rujan 2024 06:07