Ivan Klindić / CROPIX
POVIJEST U MAKSIMIRU

Fran Brodić najmlađi debitant Dinama: 'Jurčić mi nije rekao da ću dobiti priliku'

Nadam se da ću nastaviti igrati ovako kao što sam igrao protiv Intera, da ćemo što prije osigurati naslov, te želim da postignem još koji pogodak - rekao je Husejinović
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. travanj 2013. 13:41

Junak Dinamove pobjede nad Interom, Said Husejinović nakon utakmice bio je presretan.

- Zabio sam svoj prvi pogodak za Dinamo i zbog toga sam iznimno sretan. U drugom poluvremenu odlično smo ušli i eto dokopali smo se lijepe pobjede. Nadam se da ću nastaviti igrati ovako kao što sam igrao danas, da ćemo što prije osigurati naslov, te želim da do kraja prvenstva postignem još koji pogodak.

Jučerašnja priča bio je i mlađahni Fran Brodić koji je prestigao Alena Halilovića postavši najmlađi debitant u povijesti Dinama.

- Nisam znao da sam "skinuo" rekord Alena Halilovića, mislio sam da će i on dalje biti najmlađi. Poslije sam saznao da sam ipak ja najmlađi debitant u povijesti Dinama i zbog toga mi je iznimno drago. Trener Jurčić nije mi prije utakmice kazao da ću zaigrati samo mi je rekao da ću biti na klupi. Zaista sam sretan što sam odradio svoje prve minute za Dinamo.

Kod poraženih nije bilo previše tuge, vjerojatno momci iz Zaprešića nisu ni očekivali nešto više. Frano Mlinar nam je rekao:

- Prvo poluvrijeme smo se dobro držali, igra je funkcionirala međutim u drugom dijelu smo pali, počeli smo gubiti lopte na sredini terena iz jedne takve akcije smo primili gol i to nas je presjeklo. Do izražaja je došla invididualna kvaliteta Dinamovih nogometaša, ovaj puta je to bio Husejinović koji je postigao majstorski pogodak i tu je eto bio naš kraj.

Linker
22. rujan 2024 09:37