foto: Cropix
MAKSIMIRSKI VIŠAK

FENOMEN ‘Ja sam ti kao Vermaelen. Uveo sam Dinamo i Maccabi u LP, a nisam ni igrao'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 26. kolovoz 2015. 23:27

“Ja sam ti kao Thomas Vermaelen. Uveo sam Dinamo i Maccabi u Ligu prvaka, a nisam igrao ni sekunde”, javio se Dejan Radonjić iz Tel Aviva gdje je u potpisao ugovor za Maccabi. Večer prije je gledao suigrače koji su preko Basela prošli u skupinu Lige prvaka. Dojmila ga je atmosfera.

- To je spektakl koji mi je nedostajao. Od prve sekunde krenulo je fanatično navijanje koje nije prestalo do samog kraja. Drago mi je što ću biti dio toga.

Radonjić je otišao na jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa. Dinamo će dobiti 200 tisuća eura, a ako ga Izraelci žele zadržati, cijena bi bila milijun eura. Na klupi Maccabija je Slaviša Jokanović, bivši igrač Vojvodine i Partizana dok je sportski direktor Jordi Cruyff, sin legendarnog Johana.

- Velibor Kvrgić mi je ponudio opciju Maccabija, u Dinamu su se složili s uvjetima i eto me u Izraelu. Prošao sam liječnički pregled i trebat će neko vrijeme da uđem u formu nakon ozljede, ali bitno je da zglob više ne boli.

Dejan Radonjić došao je u Dinamo u ljeto 2014. Nije se uspio nametnuti pa se vratio na posudbu u Istru gdje je eksplodirao i vodio borbu za najboljeg strijelca HNL-a. Nažalost, nesretan start Lokomotivina Doležala ozlijedio mu je zglob, lišio ga prilike da bude prvi topnik lige te priprema s Dinamom. Četiri mjeseca je bio izvan stroja i tek je ovih dana počeo trenirati punim intenzitetom.

Linker
22. rujan 2024 10:33