EVERTON

Fellainiju tri utakmice kazne

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2012. 21:32

Evertonov vezni nogometaš i belgijski reprezentativac Marouane Fellaini zaradio je suspenziju od tri utakmice, jer je tijekom utakmice 17. kola engleske Premierlige namjerno udario glavom kapetana domaćeg Stoke Cityja Ryana Shawcrossa

Dogodilo se to uoči kornera za gostujuću momčad, kada su se belgijski reprezentativac i Stokeov kapetan borili za što bolju poziciju na terenu. Sudac Mark Halsey očitovao se da je vidio dvije situacije s dvojicom spomenutih igrača u glavnim ulogama, ali da niti jedna od njih nije takve prirode da bi morao pokazati javnu opomenu.

- U potpunosti se ispričavam Ryanu Shawcrossu, svojim suigračima, menadžeru i svim našim navijačima. Bilo je puno naguravanja u tome susretu i osjećao sam da nisam zaštićen od strane sudaca. Reagirao sam u trenutku slabosti, ali nema isprike za moj postupak. Reagirao sam neprofesionalno i zaslužujem kaznu, kakva god ona bila - poručio je Fellaini i prije izricanja kazne.

Everton je priopćio da su klub i igrač prihvatili kaznu, pa će Fellaini propustiti utakmice protiv West Hama, Wigana i Chelseaja.

Linker
22. rujan 2024 01:01