Screenshot
GDJE JE VAR?

VIDEO: Scena kakva se rijetko viđa! Polomljeni Casemiro plače, trener plješće, a isključenja nema!?

Užasan, brutalni start s dvije noge prošao je praktički nekažnjeno u okršaju na Old Traffordu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. listopad 2022. 08:01

Puno strpljenja i upornosti trebalo je nogometašima Manchester Uniteda u utakmici 4. kola Europske lige s Omonijom.

Ciprani su na Old Traffordu odolijevali brojnim napadima Crvenih vragova te su pokleknuli tek u trećoj minuti sudačke nadoknade, kad je pobjednički pogodak postigao Scott McTominay.

Gosti mogu biti sretni što su cijelu utakmicu odigrali u punom sastavu nakon što je isključenje u 68. minuti izbjegao veznjak Moreto Cassama.

Ovaj 24-godišnjak ciparskoj momčadi priključio se ljetos iz francuskog Reimsa, a gledatelji sinoćnje utakmice zapamtili su ga po brutalnom startu na Brazilca Casemira.

BRUTALNI START NA CASEMIRU POGLEDAJTE OVDJE

Neoprezno je Cassama u 68. minuti skočio i iz zraka s obje noge uklizao na bivšeg realovca koji je u završnici prijelaznog roka pojačao Manchester United.

Brazilac je plakao od boli na travnjaku, rijetko ga vidimo u toj situaciji, ali je imao i sreće te je izbjegao teže posljedice tog rijetko viđenog nasrtaja, francuski sudac Brisard bio je milostiv iako se nalazio u neposrednoj blizini mjesta događaja, a nije baš jasno zašto se nije oglasio VAR.

Jedna od kamera uhvatila je kadar u kojem trener Omonije Neil Lennon, bivši menadžer Celtica, plješće svom igraču i prije i nakon što je polomio Casemira.

Sudačka odluka i reakcija gostujućeg trenera izazvale su mnoštvo negativnih komentara na društvenim mrežama...

"Ovo je standardni ‘Neil Lennon start‘ iz njegovog vremena. Nije ni čudo da je zapljeskao", samo je jedan od negativnih komentara na ovu situaciju.

Linker
15. svibanj 2024 11:57