Drago Sopta/CROPIX
PONUDA NE MANJKA

Dok u HSV-u razmišljaju o novoj ponudi, po Badelja stižu Sampdorija i Fenerbahče!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2012. 11:08

Badelj u HSV-u, Badelju propao HSV, pa onda opet odlazi u Hamburg... I tako iz dana u dan. Ljetni transferi su očigledno poput sapunica, epizode se gomilaju, zapleti su česti, a nitko ne zna kad će ugledati 'the end’.

Priča Dinamovog kapetana nije poput one Luke Modrića, ali ima dodirnih točaka kad je u pitanju realizacija transfera. Prije utakmice Dinama i Intera sastali su se Zdravko Mamić, Milan Badelj i njegov menadžer Dejan Joksimović. Iz Dinama nam stiže informacija da je transfer u HSV zapeo jer Badelj nije zadovoljan plaćom koju bi imao u bundesligašu. Što se Modrih tiče, oni žele da on ode u HSV, nije neko čudo, jer bi u blaganu uletjelo 4,5 milijuna eura. Ali dogovora Badelja i HSV-a još nema.

Dok se priča s njemačkim klubom plete i zapliće, u Dinamo je stigla još jedna službena ponuda za Badelja. Svoju ponudu poslao je slavni turski klub Fenerbahče, a iznosi također 4,5 milijuna eura. Hoće li Badelj umjesto u HSV-u završiti u Fenerbahčeu? Saznat ćemo sljedećih dana. Međutim, to još nije sve. Možda kapetan završi u Serie A. Naime, u Maksimirskoj 128 smo saznali da u srijedu u Zagreb dolaze predstavnici Sampdorije. Talijani još nisu poslali službenu ponudu, prije no što je pošalju razgovarat će s čelnim ljudima Dinama i Badeljom

Linker
21. rujan 2024 18:59