Damir Krajač / Cropix
OTPISAN U MAKSIMIRU

U Dinamu višak, za Panathinaikos pojačanje: Grci žele dovesti Barbarića!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. siječanj 2012. 23:13

Dinamov stoper Tomislav Barbarić vjerojatno odlazi na posudbu u atenski Panathinaikos! Otpisani u Maksimiru mogao bi postati igrač slavnog grčkog kluba.

Ta informacija krenula je iz menadžerskih redova, kako to obično biva. Nazvali smo Barbarića koji jučer nije trenirao sa Zvonkom Komesom na pomoćnom igralištu Hitrec-Kacijan, što je još više rasplamsalo maštu kad je u pitanju njegov mogući odlazak u Atenu.

- Da, do mene je također došla ta informacija, potpuno neslužbeno. Ali nitko me još nije zvao, niti sam s bilo kime razgovarao. Ne znam koliko je to ozbiljna priča - kratko nam je SMS-om poručio Barbarić, jer niti on po sugestijama iz Maksimira, koliko god to suludo zvučalo, ne smije govoriti za medije.

Međutim, priča je tijekom dana dobivala sve jače obrise, jer je nazvao grčki kolega kazavši kako je čuo da se Panathinaikos doista zanima za Barbarića, te da ga prvo želi uzeti na posudbu, a ako im se dopadne s njim bi potpisali ugovor. Grčki izvor je vrlo pouzdan, kolega je jedan od najpoznatijih grčkih novinara, te je vrlo dobro obaviješten o događajima u atenskom klubu.

Naravno, u ovom trenutku ne postoji adekvatna informacija hoće li prekriženi Dinamov stoper uistinu završiti u Ateni. Ali ako se to dogodi, mogao bi to biti sretan kraj nesretne priče. Barbarić bi tako nastavio niz hrvatskih igrača koji su igrali u tom klubu. U Panathinaikosu igrali su Zajec, Vlaović, Jarni, Asanović, Bišćan, Marić, Šarić, Galinović, Šerić, Rukavina....

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:20