Vlado Kos / Hanza Media / Hanza Media
DERBI U OSIJEKU

DINAMO PORUČIO RIJECI - MI SMO ŽIVI, ČUVAJTE SE! Nevjerojatan gol Ćorića: Modri dragulj s trideset metara osramotio vratara Osijeka, zabio i Soudani

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. studeni 2016. 10:19

Dinamo je u Gradskom vrtu zablistao, odnio bodove lakše od svih predviđanja, odigrao najbolju partiju u HNL-u... Pa, možda i od onog derbija na Poljudu kad je Hajduk darovao četvorku.

Pomogao je Modrima domaći vratar Mikulić u samom smiraju prvog dijela, ali kad si pravi, kad želiš, onda ti se ovako i vrati. Tako se vratilo u toj 45. minuti i Anti Ćoriću, za jednu od najboljih predstava u Dinamovom dresu. Razigran, produktivan, u svakoj akciji, imao je ideju, uzeo je i nekoliko lopti.

Ćorić kakvoga svi priželjkuju i kakvoga Dinamo treba, stalno. O Soudanijevoj realizatorskoj klasi ne treba ni pričati, vidjelo se opet koliko je važan, Benković i Sigali bili su vrlo sigurni, pokupili su sve što su mogli pokupiti na tlu i u zraku, gotovo je sve štimalo u Dinamovoj igri. Samopouzdanje je u Dinamovim redovima skočilo do neba, generalna proba za veliki derbi jeseni s Rijekom uspjela je, čak i iznad očekivanja.


Maksimirski obračun DInama i Rijeka tako dočekujemo s konačnih šest bodova razmaka. Rekli bismo, razlika koju bi obje momčadi potpisale, Riječani nisu mislili da će zaliha biti tolika, Zagrepčani su se, uza sve nedaće, bojali da zaostatak ne bude i veći.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. rujan 2024 00:32