Wesley Sneijder of FC Inter Milan (R) and Mario Balotelli react after scoring against FC Dynamo Kiev during UEFA Champions League, Group F football match in Kiev on November 4, 2009. AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY
 AFP
SNEIJDER

'Definitivno neću u Real'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. rujan 2010. 13:20

Wesley Sneijder, playmaker europskoga i talijanskog prvaka Intera, otklonio je mogućnost napuštanja milanskoga nogometnog kluba, a pogotovo zbog eventualnog povratka u Real.

Takvu soluciju nije kao nemoguću okarakterizirao danski menadžer nizozemskog veznjaka Søren Lerby u razgovoru za nizozemski De Telegraaf: rekao je da je njegov štićenik došao u Inter zbog Mourinha pa da je isto tako moguće da zbog njega ode natrag u Real.

- Povratak u Real Madrid ne dolazi u obzir. Definitivno – objavio je 26-godišnji nogometaš preko svog Twitter-profila dodavši:

- Trenutačno s vodstvom Intera pregovaram o produljenju ugovora. Želim ostati u Milanu. Nadam se da će preostale formalnosti biti ubrzo riješene. Otklanjam mogućnost povratka u Real jer još uvijek nisam zaboravio sve ružno što mi se u Madridu dogodilo.

- Real je danas svejedno vrlo jaka momčad, a vodi je trener koji mi je omogućio da s Interom osvojim sve moguće trofeje.

Postojeći ugovor s Interom Sneijder ima potpisan do ljeta 2014. godine.

Linker
24. rujan 2024 14:09