Ivan Klindic / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

Čop: 'Prečesto nam se ovo događa; Maglica: 'Ovaj bod nam puno znači'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. prosinac 2013. 19:10

Nakon utakmice Dinamovi igrači bili su uglavnom razočarani. Primili su gol pred sam kraj utakmice i to ih je definitivno učinilo tužnim.

- Nažalost, tako to biva u nogometu. Nakon što smo promašili mnogo šansi primili smo pogodak. Mislim da smo igrali odlično 75 minuta, kontrolirali utakmicu, opet je zakazana realizacija. S druge strane, Hajduk je igrao hrabro i to im se vratilo. Derbi je zaista bio odličan, mislim da su svi gledatelji mogli uživati. Na kraju smo se nesvjesno povukli, mislim da je to bila velika pogreška - kazao je Domagoj Antolić.

Duje Čop bez obzira što je igrao jako dobro i opstigao pogodak ponudio je tužno lice.

- Izgubili smo dva boda u 90. minuti. To nam se događa prečesto, vjerujem da ćemo u srijedu pobijediti Hajduk kao što smo ga trebali pobijediti i danas. Utakmkica je stvarno bila odlična za navijače, sigurno su svi mogli uživati. Želio bih u srijedu još više gledatelja, spektakl, praznik nogometa. Ovo je već treći put da zabijam Hajduku na Maksimiru, nadam se da ću zabiti i u srijedu.

Iako je Hajduk do boda došao u sam smiraj utakmice te na taj način prvenstvo i dalje zadržao neizvjesnim, velike eurofije u njegovoj svlačionici nije bilo. Objasnio je to kapetan Bijelih, Marijo Maloča.

- Mi uistinu idemo isključivo utakmicu po utakmicu, svaka nam je jednako važna. Ni naš trener Igor Tudor u svlačionici nam nakon dvoboja nije previše čestitao, iako je i on zadovoljan bodom. Naravno ovaj bod nam puno znači za nastavak prvenstva, ali nas same više ne iznenađuju naše dobre igre. Brojne Dinamove šanse? Mi to na terenu nismo tako vidjeli. Bio je ovo dobar derbi - zaključio je Maloča.

Jedan od junaka, najzaslužniji što je Hajduk u Maksimiru primio tek dva gola bio je čuvar mreže gostiju Lovre Kalinić.

- Ispalo je da sam ja na kraju možda i najzaslužniji za taj bod zbog brojnih obrana, ali ne bih sebe isticao ispred ostalih suigrača. Svi zajedno smo zaslužni, borili smo se do kraja i na kraju su nam se njihovi promašaji isplatili. Ne, nisam se posebno pripremao za Dinamove napadače. U srijedu nam slijedi novi obračun u Kupu, a nama svaka utakmica jednako važna. U svakoj ćemo pokušati dati maksimum.

Linker
19. rujan 2024 01:54