Drago Sopta / CROPIX
SUKOB S MEDIĆEM

Ćiro Blažević napustio klupu Zagreba: 'Ne mogu me dva puta zajebat na istu foru'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. prosinac 2012. 14:00

Ćiro Blažević napustio je projekt ''spašavanja NK Zagreb''! Nakon svega pet utakmica provedenih na Zagrebovoj klupi (pobjede protiv Dinama i Istre 1961, remi sa Cibalijom te porazi od Hajduka i Slaven Belupa) Blažević je abdicirao. Razlog je vrlo prozaičan. ''Trener svih trenera'' ne želi raditi besplatno!

- Teško mi je. Vratio sam se u Kranjčevićevu pun entuzijazma. Zanemario činjenicu da su me prošli puta zajebali za 200.000 eura. Iznova sam uspostavio idiličan odnos s predsjednikom Medićem i posve sam siguran da bih sa Zagrebom napravio velike stvari. Mladost Zagrebove momčadi i mene je pomlađivala - sa sjetom u glasu Ćiro je pojašnjavao svoju odluku.

Nikada Blažević nije krio da se u Kranjčevićevu vratio ''političkim vezama''.

- Nije nikakva tajna da me Bandić doveo u Zagreb. No, on je i isključivi krivac što odlazim na ovakav način. Sve smo se dogovorili unaprijed. Nakon utakmice s Hajdukom (u petak, 9. studenog - op. a.) rekao mi je: lovu ćeš dobiti u nedjelju! Sine, izračunaj koliko je od tada prošlo nedjelja. Pa, ne mogu me dvaput zajebat na istu foru. Znam da u ovoj priči ja najviše pušim, ali ne mogu protiv sebe. Nije to nikakva ucjena. Ne mogu protiv sebe, kazao je Ćiro za Slobodnu Dalmaciju .

Blažević je odluku priopćio predsjedniku Zagreba, Draženu Mediću.

- Ne znam što bih rekao. Ne mogu vjerovati da Ćiro više nije trener. Samo je on mogao voditi ovu Zagrebovu momčad - zdvojno je konstatirao Medić.

No, klub iz Kranjčevićeve barem će ući u Guinnessovu knjigu rekorda. U 19 odigranih kola Zagreb je ''potrošio'' već petoricu trenera ( Dražen Besek, Mario Cvitanović, Luka Bonačić, Dražen Madunović, Ćiro Blažević). A do kraja natjecanja još je 14 utakmica...

Linker
16. rujan 2024 15:07