AFP
GRANICA VIŠE NEMA

Chelsea i Abramovič daju 140 mil. eura za Paula Pogbu i braniča Evertona

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. kolovoz 2015. 11:00

Posljednji dani prijelaznog roka uvijek su zanimljivi pa se tako ne prestaje stišavati priča oko odlaska Paula Pogbe iz Juventusa. Naime, kako prenose mediji na 'otoku', Chelsea je spreman potrošiti nevjerojatnih 140 milijuna eura do 1. rujna kada se i službeno zatvara mercato. Abramovič i Mourinho za taj novac na Stamford Bridge namjeravaju dovesti Juventusovog Pogbu te Johna Stonesa iz Evertona.

Od te apsurdne cifre, 90 milijuna bi trebalo otpasti na Pogbu dok bi preostali novac bio uplaćen na račun Evertona za Johna Stonesa. Engleski list Mirror objavio je cifru od 217 milijuna eura, ali to bi bila ukupna suma stignu li sve želje u London, a u nju su uključeni transferi Asmira Begovića, Abdul Babe Rahman i Pedra.

Što se tiče Pogbe, Mourinho je spreman veznjaku ponuditi plaću od 300 tisuća funti tjedno, ali transfer je još daleko od dogovorenog i realno gledajući šanse i nisu toliko velike, posebno ako se u obzir uzme činjenica ako su Arturo Vidal i Andrea Pirlo već ranije napustili redove 'stare dame'.

Linker
24. rujan 2024 06:18