Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) vies with Malaga's defender Argentinian Marcos Alberto Angeleri and Argentinian goalkeeper Willy Caballero (R) during the Spanish league football match Malaga CF vs Real Madrid CF at Rosaleda stadium in Malaga on March 15, 2014. AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
 Jorge Guerrero
MAN CITY

Caballero novi golman

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2014. 19:47

Argentinski vratar Willy Caballero (32) potpisao je trogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, potvrdio je engleski prvak.

Caballero dolazi iz španjolskog prvaka Malage gdje ga je svojedobno trenirao današnji menadžer ''građana'' Manuel Pellegrini koji je i inzistirao na njegovom angažmanu. Argentincu je ugovor s Malagom vrijedio do 2017. godine, a nije objavljeno koliku je odštetu City platio Andalužanima.

Na Etihadu će se Caballero boriti za mjesto prvog vratara s Joeom Hartom, a City je bio prisiljen dovesti novog čuvara mreže nakon što je Costel Pantilimon otišao u Sunderland. Caballero je karijeru započeo u Boca Juniorsima, a kasnije je u karijeri branio za Arsenal de Sarandi i Elche, iz kojeg je u siječnju 2011. prešao u Malagu.

Linker
23. rujan 2024 09:29