Andrej Kramarić

 Frank Hoermann/sven Simon/imago Sportfotodienst/profimedia
NEOBRANJIVO

VIDEO: Kramarić opalio s 20 metara i bacio navijače u trans, pogledajte golčinu hrvatskog reprezentativca

Vatrenom je ovo bio deveti pogodak u 24. prvenstvenom nastupu ove sezone
Piše: Goran Čičin-Mašansker, SN, HinaObjavljeno: 07. travanj 2024. 16:21

Nogometaši Hoffenheima pred svojim su navijačima upisali pobjedu u utakmici 28. kola Bundeslige. Andrej Kramarić i društvo pobijedili su u nedjelju Augsburg s 3:1.

Hrvatski reprezentativac bio je strijelac drugog pogotka. Kramarić je u 20. minuti iskoristio asistenciju Wouta Weghorsta, te s 20-ak metara naciljao donji desni kut. Za vodstvo Hoffenheima pogodio je upravo Weghorst tri minute ranije.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Hrvatskom reprezentativcu ovo je bio deveti pogodak u 24. prvenstvenom nastupu ove sezone. Posljednji put poentirao je 11. veljače u remiju s Kölnom (1:1).

Ermedin Demirović smanjio je na 2:1 u 61., Kramarić je zamijenjen u 74., a konačnih 3:1 postavio je Ihlas Bebou u 90. minuti.

Gostujuća pobjeda Borussije Monenchengladbach, Majer nastupio

U posljednjem susretu 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Monenchengladbach je na gostovanju pobijedila Wolfsburg sa 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih pet susreta.

Wolfsburg je poveo u sedmoj minuti golom Ridlea Bakua, no gosti su u drugom dijelu okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Ko Itakura (52), Nathan Ngoumou (58), te Rocco Reitz (88).

Lovor Majer je za Wolfsburg igrao od 57. minute.

Borussia je ovom pobjedom napredovala na 11. mjesto sa 31 bodom dok je Wolfsburg sada na 14. poziciji sa 28 bodova, pet više od opasne zone.

Linker
07. travanj 2024 19:33