Duje Klaric / CROPIX
BROJNI UPITNICI U HAJDUKU

Brbić: Žalba na suđenje? Nema smisla... Novi ugovor Krstičeviću? Vidjet ćemo...

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 09. travanj 2013. 19:58

Iako okupan zagrebačkim suncem , Hajdukov predsjednik Marin Brbić djelovao je prilično loše volje.

Je li stvar u Zaprešiću? Izgleda da jest...

- Ha, vrlo gruba utakmica i epilog kasno primljenog pogotka, što je velika šteta. Ta 87. minuta i novi kazneni udarac protiv nas, ne znam dokle će se više suditi kazneni udarci protiv Hajduka. Neki kažu da je bio, neki da nije, pustimo to sucu, međutim već je simptomatično promatrati koliko je penala svirano kontra nas.

Ovdje je na sceni bio i sudac Mlakar, s kojim Hajduk vuče duge “repove”...

- Dopustio je pregrubu igru, dosta su nas istukli, a jedanaesterac problematičan. Teško mi ga je, doduše, decidirano komentirati, jer sam bio prilično daleko.

Hoćete li se možda žaliti ili tražiti izuzeće?

- Ne, ne, nećemo ništa... Već smo pokušavali to činiti, ali od toga nije bilo prevelike koristi...

Bojite li se možda da vam zaprešićki remi oduzme i snove o drugome mjestu? Rijeka vas je prestigla.

- Rijeka nam dolazi na Poljud, a do kraja sezone nemamo više toliko teških gostovanja. Jest, Rijeka je u seriji, ali to su pobjede od 1:0 i koliko su god osvojili dosta bodova, nisu to neke dojmljive partije. Ja sam optimist.

OK, Zaprešić i prvenstvo stavljeni su ad acta, a pred vama stoji velik ispit polufinala Kupa. Što očekujete u Koprivnici?

- Trebali bismo zabiti pogodak, kako bi nam kod kuće ipak bilo lakše. Očekujem dobar rezultat jer na proljeće igramo mnogo bolje u gostima nego kod kuće.

Ima li kakvih novosti oko Krstičevićeva ugovora? Dani prolaze, nije tajna da bi ga i Štimac rado vidio u svome stožeru.

- Krstičeviću ugovor istječe 30. lipnja i ne znam zašto se to pitanje tako poteže. Mi ćemo s njime sjesti i razgovarati, a hoće li napraviti novi ugovor, vidjet će se.

Kada?

- Kako mislite kada, u koliko sati ili...?

Dobra šala. Jasno da ne, već krajem sezone, nakon što vidite što je ostvario ili možda ranije, a možda i kasnije kada mu istekne ugovor

- Vidjet ćemo, to je u jurisdikciji Nadzornog odbora, koji se mora sastati i odlučiti. Ne možemo takve stvari rješavati telefonom... - zaključio je Brbić i dalje ostavljajući brojne upitnike iznad trenerske glave.

Linker
21. rujan 2024 12:34