Jakov Prkić / Cropix
POLJUDSKI EGZODUS

Bez predsjednika, novca, igrača: Hajduk se odrekao i Anasa i Ahmada Sharbinija

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 22. lipanj 2012. 19:16

Hajduk je na pripremama u Njemačkoj. Splićani su otputovali u Bad Reichenhall gdje će boraviti do 4. srpnja. Trener Mišo Krstičević poveo je 26 nogometaša, a to je vrlo šarena družina koja baš ne ulijeva veliko povjerenje uoči početka nove sezone.

Ovo što Hajduk ima na raspologanju teško da je dostatno za prosječnost HNL-a, a kamoli za kvalifikacije za Europsku ligu. U ponedjeljak će Hajduk saznati ime protivnika, a 2. pretkolo na rasporedu je 19. i 26. srpnja.

U kadru nema Anasa Sharbinija, a ni njegova brata Ahmada. Ostali su izvan kruga kandidata za prvu momčad, Anas ima ugovor, Hajduk ga je računao prodati i na njemu nešto zaraditi. A sad ga ne vodi na pripreme pa kako će ga onda prodati!?

Hajduk je ostao bez najboljih igrača, otišao je Mato Neretljak a za njim i Drago Gabrić (u Rijeku), Marin Tomasov (Munchen 1860), a nema ni Srđana Andrića (nije produžio ugovor). Hajduk nema ni predsjednika, do utorka traje novi natječaj za nasljednika Hrvoja Maleša, a nema ni novca, ali to je već postalo normalno stanje stvari...

Hajdukov kadar je sljedeći:



Vratari: Goran Blažević, Lovre Kalinić, Dante Stipica.

Braniči: Matej Jonjić, Antonio Milić, Avdija Vršajević, Goran Milović, Mario Maloča, Tonći Kukoč, Goran Jozinović, Zvonimir Bekavac; vezni: Mirko Oremuš, Mijo Caktaš, Josip Radošević, Franko Andrijašević, Dinko Trebotić, Filip Ozobić, Tino Sušić, Steven Luštica, Ivo Valentino Tomaš, Jure Obšivač.

Napadači: Ante Vukušić, Tomislav Kiš, Marin Jurina, Tedi Surać, Marko Bencun.

Linker
21. rujan 2024 08:43