AFP
CHELSEA

Benitez vjeruje u naslov

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2012. 17:48

Trener engleskog prvoligaša Chelsea Rafael Benitez izjavio je danas kako ne gubi nadu da bi njegova mmčad mogla osvojiti naslov prvaka Engleske.

Chelsea je u nedjelju visoko porazio Aston Villu s rezultatom 8-0, što je najveći poraz kojeg je taj klub doživio u svojoj 138 godina dugoj povijesti.

"Igrači su bili puni samopouzdanja. Kretali su se odlično, stvarali šanse i sada je najvažnije da momčad ostane u tom ritmu", rekao je 52-godišnji Benitez, koji prije dolaska u Chelsea 21. studenog gotovo dvije godine nije nikoga trenirao.

"Imam svoje bilješke i mogu jamčiti da se još možemo poboljšati. No glavmo je da momčad napreduje i da je sve bolja. Pokušavamo uskladiti male stvari na svakom treningu, igrači su fokusirani od prvog dana, žele naučiti i poboljšati se i vrlo je pozitivno vidjeti kako to rade. Dobra je stvar da dosta igrača zabija golove i danas smo imali i druge prilike. Siguran sam da će utrka za naslov prvaka biti tijesna i mislim da možemo poboljšati neke stvari kada vidim da možemo zabiti osam golova", dodao je Benitez.

Sedam je igrača zabilo golove na utakmici protiv Aston Ville, a Frank Lampard je zabio dva i to je bio njegov 190. pogodak z klub i 130. u Premier League. Njemu na ljeto ističe ugovor s klubom.

Chelsea, koji u srijedu igra protiv Norwicha, treći je na ljestvici i zaostaje za vodećim Manchester Unitedom 11 bodova.

Linker
22. rujan 2024 01:24