Željko Hajdinjak/CROPIX
NASTAVLJA SE RAT

Bandić: Sramota, igrači Dinama zadnjih pola sata hodaju kao prebijene mačke!

Treba otići u petak na subotu u kafiće i noćne klubove Zagreba i okolice. Vidjet ćete trećinu vrhunskih sportaša naslonjenih na šank - kaže gradonačelnik Zagreba
Piše: ArhivaObjavljeno: 22. studeni 2012. 17:10

Počasni predsjednik Dinama dugo je šutio, ali kada ga je Mamić prozvao s govornice - Milan Bandić je dobio dar govora. Svako malo gradonačelnik okrzne društvo iz Maksimirske 128, a sve manje i manje bira riječi. Nije bio zadovoljan predstavom protiv Porta, pogotovo s fizičkom spremom Dinamovih igrača.

- Imam 57 godina a prije njih se popnem na Sljeme. Oni trebaju pretrčati 15 kilometara na terenu, a zadnjih pola sata hodaju kao prebijene mačke, to je sramotno - kazao je Bandić za Media Servis, a uzrok slabe fizičke pripremljenosti pronašao je u stilu života koji preferiraju Dinamovi nogometaši.

- Treba otići u petak na subotu u kafiće i noćne klubove Zagreba i okolice. Vidjet ćete trećinu vrhunskih sportaša naslonjenih na šank. Onda ih ja zovem u petak na subotu u četiri ujutro da se popnu sa mnom na Sljeme, znate od kuda će doći? Do Njivica - rekao je gradonačelnik grada Zagreba.

Linker
22. rujan 2024 03:40