Zagreb,170710Nogometna utakmica 1.HNL,Superkup Dinamo Zagreb protiv Hajduk-a Split koja je odigrana u Maksimiru. Milan Badelj dinamo.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Suvar / CROPIX
'ŠTO JE NOVOG? POBJEĐUJEMO'

Badelj: Iako je prerano govoriti, čini se kako smo dobili fantastičnog trenera

Kolega iz BiH prenio je pozdrave Dinamovcima otkrivši im kako u Sarajevu navija za Vahu i Modre. Zanimalo ga je jesu li otkrili zašto trener Halilhodžić nosi nadimak 'gonič robova'
Piše: ArhivaObjavljeno: 24. kolovoz 2010. 16:42

Ponedjeljak je maksimirski meni ponudio Cufrea, dok je srijeda rezervirana za Halilhodžića. Između su se ugurali Milan Badelj i Arijan Ademi. Pitanja, ali i odgovori su općeniti. Mi možemo, mi hoćemo, mi znamo... Ne sumnjamo u volju i mogućnosti da se prođe Gyor, ali...

- Sjetite se Kopra.

Tko će drugi spustiti loptu na zemlju nego Milan Badelj. Iako, uzlazna putanja njegove forme garancija je kako će ružno sjećanje na uzvrat s prvakom Dežele i ostati tek sjećanjem.

- Ide forma prema gore. Teško je biti objektivan, ali znam da nisam bio pravi. To je tako u svakom poslu.

Miki, dakle, više nije visibaba kako ga je Vaha nazvao i to je svakako dobra vijest za navijače. Ona malo manje dobra je kako su ti isti navijači i dalje u bojkotu.

- Neka dođu. Nije bitna niti brojka, samo da igramo u dobrom ugođaju.

U Maksimiru i jedno novo lice. Kolega iz BiH prenio je pozdrave Dinamovim mladićima otkrivši im kako i “službeno Sarajevo” navija za Vahu i njegove nogometaše. Zanimalo ga je jesu li otkrili zašto Halilhodžić nosi nadimak “gonič robova”.

- Kad se radi - radi se. To nije ništa novo. Osobno, najviše mi je pomogao onim individualnim razgovorom - ispalio je Ademi, dok je Badelj otkrio kako ne vjeruje previše u slučajnosti.

- Donio je šok. Iako je možda prerano govoriti, čini se kako smo dobili fantastičnog trenera. Što je novo? Pa počeli smo pobjeđivati.

Što se ostale tekućice tiče, saznali smo kako bi se Ivan Kelava trebao vratiti u matično jato slijedeći tjedan nakon što za Lokomotivu odradi posljednjih 90 minuta u utakmici s Interom iz Zaprešića.

Linker
06. listopad 2024 07:35