Nikša Stipaničev/CROPIX
HAJDUK JE DOBAR, ALI...

Antonio Jakoliš poslao poruku na Poljud: 'Kad bih mogao birati, radije bih u Dinamo'

'Nemam nikakve informacije o zanimanju Hajduka ili Dinama. O tome čitam u tisku, sve su to čista nagađanja. Hajduk nije kontaktirao sa mnom, a niti sa bratom Marinom'
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. lipanj 2011. 15:11

Antonio Jakoliš igrat će za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu nogometaša do 20 godina u Kolumbiji. Nakon najavljenog izostanka Ante Vukušića stručni stožer reprezentacije u 19-godišnjem Šibenčaninu vidi špicu koja bi mogla donositi pobjede i ostaviti dubok trag na Mundialu. Minulog ljeta izostao je s Europskog prvenstva U-19 u Francuskoj, budući da ga klub nije pustio. Šibenčani su istodobno nastupali u kvalifikacijama Europske lige. Prije no što se priključi sastavu izbornika Ivana Grnje, Jakoliš bi mogao riješiti u kojem će klubu igrati slijedeće sezone.

- Nemam nikakve informacije o konkretnom zanimanju Hajduka ili Dinama. O tome čitam u tisku, sve su to čista nagađanja. Hajduk nije kontaktirao sa mnom, a niti sa 15-godišnjim bratom Marinom - kazao je Antonio Jakliš.

Bi li vas zanimao transfer na Poljud ili u Maksimir?

- Naravno da me zanima, to su veliki klubovi, oni predstavljaju izazov i mogućnost napretka u karijeri. Međutim, igrač sam Šibenika te ni o čemu drugom ne mogu govoriti.

O.K., ako dođe ponuda biste li radije otišli na Poljud ili u Maksimir?

- Ne znam ovoga trenutka, ali kad bih mogao birati, radije bih u Dinamo. Oni imaju jaču školu, premda je Hajduk odmah do Modrih. Obje su varijante dobre.

Linker
24. rujan 2024 18:40